Materská škola

Oravské nábrežie 142
027 44 Tvrdošín
043/532 22 46
mstvrdosin@gmail.com

                                                                                                                      Podporte naše ,,Občianske združenie Kráľovská koruna" pri nakupovaní v internetových obchodoch bez toho, aby Vás to stálo jediný cent navyše.

  • Ak nakupujete na internete a chcete nás zároveň podporovať, pridajte si do prehliadača tohto pomocníka: https://dobromat.sk/rozsirenie/pridat
  • Tento pomocník pri návšteve internetového obchodu zariadi to, že časť vašej útraty poputuje na podporu našich aktivít
  • Ak si pomocníka nepridáte, je potrebné pred každým nákupom navštíviť stránku https://dobromat.sk
  • Na stránke vyberte obchod v ktorom chcete nakúpiť a naše združenie
  • Následne budete presmerovaní do vybraného internetového obchodu v ktorom môžete nakúpiť
  • Obchod vyplatí z nákupu Dobromatu príspevok
  • Dobromat ho následne pošle na náš účet a my ho použijeme na našu činnosť

Dôležité je vedieť to, že cena nákupu zostáva rovnaká. Nezáleží na tom, či sa do internetového obchodu dostanete cez Dobromat alebo priamo. Používanie Dobromatu, vás nestojí ani cent navyše. Aj napriek tomu nám však svojím nákupom prispejete sumou vo výške niekoľkých %.

 

 

 

DARUJTE 2% Z DANE

31.01.2015 16:00

 

Vážení rodičia a priatelia MŠ 1, Oravské nábrežie 142



blíži sa obdobie podávania daňových priznaní a tým aj možnosť poukázať 2% zo svojich daní neziskovým organizáciám. V roku 2013 bolo založené  

Občianske Združenie Kráľovská koruna, pre umožnenie založenia samostatného účtu v banke pre príjem príspevkov od rodičov a umožnenie registrácie pre príjem 2% z daní. Všetky finančné prostriedky poukázané na účet občianskeho združenia sú určené výhradne v zmysle Stanov Občianskeho združenia na účely skvalitnenia výchovno-vzdelávacieho procesu v MŠ (vybavenie interiéru a exteriéru, učebné pomôcky, hračky, kultúrne podujatia ...).

Dovoľte,aby sme Vás týmto poprosili a vyzvali,aby ste prispeli 2% zo svojich daní a tým pomohli naším deťom navštevujúcim Materskú školu1, Oravské nábrežie.


Nezabudnite, že o takúto finančnú pomoc pre škôlku, ktorú navštevuje Vaše dieťa, môžete požiadať aj Vašich rodinných príslušníkov, kolegov a známych, pretože čím viac daňovníkov poukáže na účet nášho Občianskeho združenia sumu zodpovedajúcu podielu 2% zaplatenej

dane, o to viac finančných prostriedkov budeme môcť použiť na skvalitnenie projektov MŠ, neustále vylepšovanie záhradného areálu, podporu vzdelávacieho procesu našich detí, rôzne exkurzie, výlety, kurzy, divadielka, tvorivú činnosť v škôlke, atď.

Ďakujeme, že i Vy patríte medzi rodičov, ktorým nie sú ľahostajné podmienky vzdelávania našich detí a že i Vy ste touto formou – Vašim finančným príspevkom prispeli k ich skvalitneniu.

 

 

Základné údaje:

 

Občianske združenie Kráľovská koruna

Adresa: Materská škola 1, Oravské nábrežie 142, 027 44 Tvrdošín

Forma: Občianske združenie

Identifikačné číslo (IČO): 42349613

 

VÚB:

KÓD BANKY: 0200

ČÍSLO ÚČTU: SK 94 0200 0000 0034 0363 7851

 

 

 

 

 

Vyberte si postup podľa toho, či ste zamestnanec, fyzická osoba samostatne podávajúca daňové priznanie alebo právnická osoba: 

 

  •  AK STE ZAMESTNANEC
  •  

1. Do 15.02.2014 požiadajte zamestnávateľa o vykonanie ročného zúčtovania zaplatených preddavkov na daň.
2. Zamestnávateľ Vám po vykonaní ročného zúčtovania vystaví potvrdenie o zaplatení dane. Z tohto potvrdenia si viete vypočítať 2% zo zaplatenej dane – je to suma, ktorú nám môžete venovať, táto suma však musí byť minimálne 3 EUR.

3. Vo Vyhlásení uveďte tieto údaje:

      

   Občianske združenie Kráľovská Koruna

   Materská škola 1

   Oravské nábrežie 142

   027 44 Tvrdošín

 

   IČO: 42349613

   Právna forma:  Občianske združenie

 

  

 

4. Obe tlačivá, teda Vyhlásenie spolu s Potvrdením, odovzdajte do 30.4.2014  triednym učiteľkám. Zanesieme ich za vás na príslušný daňový úrad. V prípade,že Vyhlásenie na daňový úrad zanesiete sami,informujte nás o tom.

 

  •  AK STE FYZICKÁ OSOBA a PODÁVATE SI DAŇOVÉ PRIZNANIE SÁM/SAMA
  •  

1. Vyplňte si daňové priznanie. V daňovom priznaní pre fyzické osoby za rok 2013- typ A - sú uvedené kolónky na poukázanie 2% - VIII. Oddiel - Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby.

Ak podávate daňové priznanie pre fyzické osoby - typ B, potom venujte pozornosť XII. Oddielu - Vyhlásenie o poukázaní podielu zaplatenej dane z príjmov FO podľa § 50 zákona.

2. Vypočítajte si 2% zo zaplatenej dane z príjmov fyzickej osoby - to je maximálna suma, ktorú nám môžete venovať, minimálna suma však musí byť 3 EUR.

3. Doplňte údaje:

 

 Občianske združenie Kráľovská Koruna

   Materská škola 1

   Oravské nábrežie 142

   027 44 Tvrdošín

 

   IČO: 42349613

   Právna forma:  Občianske združenie

 

4. Vyplnené daňové priznanie odovzdajte v lehote, ktorú máte na podanie daňového priznania( 31.3.2015)na príslušnom daňovom úrade. Informujte nás.

 

 

 

Potvrdenie o zaplatení dane.doc (37888)

V Y H L Á S E N I E.doc (57344)